CONSTRUCTIE TIPARE

Fiecare articol vestimentar porneste de la un tipar de baza a carui corectitudine in executie defineste calitatea produsului final.

Constructia tiparului de baza se realizeaza dupa o schita, o imagine , un produs finit mpreuna cu o lista de modificari, un tabel cu dimensiuni de baza sau un dosar tehnic.

Cu tiparul obtinut se va realiza un prototip care va fi supus validarii de catre dumneavoastra. In functie de concluziile validarii prototipului, pot aparea unele corecturi cum ar fi cele datorate comportamentului materialului.

 

GRADARE TIPARE

In faza de pre-productie, odata ce mostra sau colectia de mostre a fost validata, gradarea este, in mod necesar, pasul urmator.

Pornind de la tiparul de baza (carton, hartie sau format electronic) si un tabel de dimensiuni, prin gradare (multiplicare), obtinem tiparele aferente celorlalte marimi din gama, pastrand forma, echilibrul si vestibilitatea produsulu:

– putem efectua gradarea dupa un tabel de dimensiuni deja definit

– putem colabora in elaborarea cresterilor gamei de marimi specifice tipului de produs si segmentului de piata adresat.

INCADRARI TIPARE

In procesul de productie, etapa premergatoare operatiei de croit este executia de incadrari.

Cresterea eficientei consumului de material se realizeaza prin optimizarea pozitionarii (incadrarii) pieselor de tipar pe materialul de confectionat.

Economia obtinuta prin eficientizarea consumului deseori acopera costul acestui serviciu.

Controlul asupra costurilor asociate productiei este dat in mare parte de rezultatele obtinute in urma executiei de incadrari:eficienta si consumurile medii pe culori si tipuri de material,fisele necesare realizarii spanului pe masa de croit.

Departamentul de Marketing poate folosi ante calculatia noastra pentru cost / consum de material pentru a determina cu acuratete costul produsului final.

In situatiile in care se lucreaza cu un consum mediu impus, executarea incadrarilor este singura metoda de a atinge acest obiectiv.

In functie de fluxurile operationale de productie, fisierele ce contin incadrarile de productie pot fi:

tiparite pe hartie normala sau termo-adeziva;

convertite in formate specifice masinilor automate de croit (.ISO; .GBR; .NC);

expediate prin email pentru a fi inspectate vizual sau pentru a fi utilizate pe echipamentele locale din sectia de productie (format .PDF).

SERVICII TIPARIRE

Pentru mostrare sau productie in fabrici sau ateliere , oferim serviciul de tiparire pe formate de pana la 1,8 m latime.

Tiparirea se face cu plottere de latime efectiva de 1,82 m pe hartie normala sau termo-adeziva.

Incadrarile sau piesele de tipar ce trebuiesc tiparite le puteti expedia prin email in fisiere de diverse formate: HPGL, DXF, MRK, ISO, GBR, NC.

Tarifele noastre se negociaza pentru fiecare schita in parte, in functie de complexitate si de numarul de piese care formeaza produsul final.
Pentru colaborari pe termen lung sau pentru volum se ofera discounturi per produs sau se pot negocia contracte cu tarife competitive pentru un anumit numar de tipare lunar. Pentru a primi oferta personalizata va rog sa ne contactati.